Activitats

Gaudir Cassà

Activitats per a tothom

Us proposem un seguit d’activitats, visites i rutes perquè en gaudiu els petits i no tan petits. Cassà és un territori perfecte per descobrir amb tota la família.

Piscina

Al costat de l’àrea d’autocaravanes i el pumptrack, a tocar de la via verda Ruta del Carrilet II, trobareu la piscina municipal. Disposa d’una piscina coberta, oberta tot l’any, i d’una de descoberta, que obre els mesos de juny, juliol i agost, i ofereix múltiples activitats per a veïns i visitants. Ideal per fer una remullada amb tota la família després d’una de les rutes i itineraris que es poden fer al municipi.

Podreu trobar més informació sobre horaris i preus de la piscina a www.cassapiscina.catVisita a l'exposició "Joies de Cassà"

Des del Grup de Recerca i Estudis Cassanencs (GREC) amb la col·laboració de la parròquia de Cassà us oferim la possibilitat de visitar les “joies” de l’església de Cassà, exposades a la zona de la capella dels Dolors de l’església parroquial (porta petita).

  • Visites comentades el segon dissabte de mes d'11.30 a 13 h.
  • Visites individuals cada dia de 19 a 19.30 h, els dissabtes de les 19.30 a les 20 h i els diumenges d'11:30 a 12 h.

La visita és gratuïta, però cal reservar per e-mail a greccassa@gmail.com 

 

Visita al Tren Petit

La màquina de tren i dels vagons del Carrilet o Tren Petit es poden veure des de l'exterior les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any al carrer Marçal de Trinxeria de Cassà de la Selva. Les visites a l’interior es poden fer cada primer diumenge de mes de 10 a 13 h, excepte quan coincideix amb la Festa Major (maig-juny), la Fira del Tap i el Suro (maig-juny) o la Fira de Santa Tecla (setembre), quan les visites es fan durant aquests esdeveniments i els dies i horaris d'obertura s'especifiquen als programes d'aquests actes.Visita a la Ruta del Suro a la vila de Cassà

La Ruta del Suro a la vila de Cassà ofereix un recorregut pel ric patrimoni arquitectònic que, dins de la vila, es vincula directament a la rica herència que ens ha deixat aquesta indústria tan important per al poble. La ruta es pot seguir autònomament a través de l’aplicació IziTravel . Hi descobrireu cases modernistes, edificis medievals i moderns i, en general, podreu fer un tast de la vida i la història de la vila de Cassà.Parc Art

El Parc Art, Parc de les Arts Contemporànies de Cassà, és un espai d’exposició artística a l’aire lliure que aplega més de 350 peces escultòriques d’autors contemporanis. En un entorn immillorable, a la falda de les Gavarres i amb un ambient enjardinat, podreu ser partícips del diàleg que s’estableix entre l’art contemporani i el paisatge. S’hi ofereix un passeig relaxant i lúdic, en un espai únic, no només per les obres d’art que s’hi exposen, sinó també pel modelat paisatgístic que busca l’equilibri entre la natura original i la creació paisatgística.

Podreu trobar més informació sobre el Parc Art, Parc de les Arts Contemporànies de Cassà a www.parcart.net

Esports

Cassà de la Selva compta amb una gran zona esportiva on s’hi troben diferents infraestructures i serveis. La piscina municipal és un gran punt d’interès. L’equipament compta amb dues piscines (una coberta i una exterior), sala de fitness, de cycling i servei d’activitats dirigides per als seus usuaris. A més, hi ha un camp de futbol, un de futbol 7, dos pavellons poliesportius, un d’ells de triple pista.La zona esportiva també compta amb un circuit pumptrack, situat al costat de la piscina municipal, amb diferents traçades, corves i desnivells, per a la utilització de tot tipus de vehicles de rodes no motoritzats (bicicletes, patinets, patins en línia, etc). La instal·lació, de més de 1.200 metres quadrats, està enfocada per a la pràctica esportiva de forma no competitiva, i oberta a persones de totes les edats.

Cassà també compta amb un parc de calistènia, ubicat al carrer Joaquim Ruyra, que ofereix la possibilitat de practicar aquesta disciplina a través d’un circuit a l’aire lliure. A més, les vies verdes i l’entorn ofereixen moltes possibilitats a l’hora de mantenir-se actiu durant l’estada a Cassà. El municipi també celebra esdeveniments esportius com ara la Marató de les vies verdes o la Mediterranean International Cup (MIC) de futbol i bàsquet, entre d’altres.

Tot el que et cal saber

Informació d'interès

Image
Image
© Cassà Destapa els Sentits